Snedkernes Efterårsudstilling

S•E

Vertical whiteout poster org

Snedkernes Efterårsudstilling 2010

Sted:

Ordrupgaard
29.11.10-23.01.11
www.ordrupgaard.dk

Foto:

Thomas Ibsen
www.ibsen-co.com

Grafik:

ATWTP
www.allthewaytoparis.com

Udstillings design:

Retaildesign
www.retaildesign.dk

Oversættelse og korrektur:

Dorte Herholdt Silver

Tekst og redigering:

Charlotte Jul
www.items.nu

Tak til følgende fonde og sponsorer som har ydet støtte til gennemførelsen af Snedkernes Efterårsudstilling 2010 White Out

Augustinus Fonden
Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968
Det Obelske Familiefond
Grosserer L. F. Foghts Foundation
Thomas B. Thriges Fond
Toyota-Fonden
Træfonden
William Demants og Hustru Ida Emilies Fond, Oticon Fonden
Akzo Nobel Industrial Coatings A/S
Exponent A/S
Hay
Statens Værksteder for Kunst
Tvilum-Scanbirk

Under protektion af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik
/
Under patronage of His Royal Highness Crown Prince Frederik

Whiteout

Hvidt er det nye sort på Snedkernes Efterårsudstilling 2010, når temaet "Whiteout" både henviser til farven hvid og vejrfænomenet, hvor sne, tåge eller dis reducerer sigtbarheden. Men SE lover masser af klarsyn og 38 hvide stole i målene 80 x 80 x 120 cm. SE´s medlemmer og gæsteudstillere har nemlig igen i år leget sig frem til 38 nytænkende prototyper kondenseret ud fra et hav af snehvide koncepter, tekniske udfordringer og håndværksmæssig feinschmeckeri.

Som altid i SE regi danner foreningens møbelproducenter parløb med foreningens designere for at skabe eksperimenterende møbler i et ikke kommercielt forum - for at tænke nyt, frit og arbejde ud fra en ikke profit-orienteret dagsorden. På Snedkernes Efterårsudstilling kan ALT lade sig gøre - og skal det helst. For SE er stolte af hvert år at kunne præsentere omkring 40 sprøde, innovative og fabulerende møbelværker, der trækker branchen ad nye stier, der måske, måske ikke, skal gentrædes med kommercielle sko.

For at trække en historisk tråd tilbage til en af Københavns Snedkerlaugs fornemmeste drivkræfter, Finn Juhl, afholdes Snedkernes Efterårsudstilling i år på Ordrupgaard, hvor Finn Juhls villa nu indgår som museum og eksponent for netop det håndværk og den kvalitet af formgivning, som SE efterstræber og viderefører. Gennem SEs samarbejde med Ordrupgaard sluttes en cirkel - i hvidt.

White Out 2010

Udstillingen